oncontextmenu="return false"

sry!

Hej!

Sry för det inte kommit så mkt inlägg :( har varit upptagen. Men, nu ska det bli inlägg varenda da!


/lulis1

Level maskinen funkar 28/9

Hi there!

This... okej ingen englska. Men levelmaskinen funkar idag! :D Och istället för grön bakrudn har de nu en Hannah Montna forever. Någon mer än ajg som ska se på Hannah Montana 4ever den första oktober? alltså på fredag! kl 6!

/lulis1

Im home

Hej där!

Nu är man hemma efter bion. Jo, allt gick till såhär: efter skolan åkte jag o bästisen o appe hem till oss. Sen så kvart över tre körde mamma mig o bästisen till bion. Där såg vi på Marmaduke, rekomderar den! sen hämta hennes pappa oss, sen åkte vi till hon, då sov jag där till lördag. Sen sov jag hos henne till lördag, sen bestämde vi att jag sov till söndag(idag) så hela veckan har jag varit hos bästisen. ahr inte träffad mamma sen halv fyra... altså på fredag.

Men, nu är jag hemma och i san franpanfu kan man nu se krucio filmen :D

/lulis1

Lvl o sakmaskinen!

Hej allihopp!

Idag funkar level- och sak maskinen! så skynda ert in och gå upp i lvl!

glöm inte kolla inlägg under, lägge rin fler per dag :D


/lulis1

BIO!!!!!!!

Hej!

Idag ska jag o min bästis gå på bio själva. Vi slutade 12:30 då åkte vi hem till mig sen ska mamma köra oss till Bion. Sen ska hennes pappa hämta oss vid bion, sen ska jag sova hos henne :thumbup: och vi ska ha såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå kul. Vi ska se på Marmaduke, hundar och katter som kan prata och är spioner eller agenter. Vi åker kvart över tre för filmen börjar kl 16:00. och den slutar halv 6. Nu ska vi göra något kul, hejdå!



/madde


Hassuliini grattis!

Hej hoo!

Nu har de nya design kläderna från Hassuliini, bäbis kläder: kolla! Hassuliini är från finland!Nu såå familje pandor! nu har ni kläder till era bäbisar! själv kommer ni nog snart kunna träffa miig också här i panfu!

/Bizzefe

Till Bizzefe & Carry

Hej där!

eftersom Bizzefe & Carry hjälper mig här så får de en liten bild av mig:
ooh! tack lulis! det är såå kul att skriva här med dig också!
*snyft* jag blir alldeles tårögd! tack lulis!

/Carry &
lulis1 & Bizzefe

:( :(

Hej där!

det känns tråkigt när man kollar kommentarerna utan kommentarer och att sen se statistiken. alla som läser denna blogg, snälla tipsa om den! det är så om man har en blogg över 1 år så är det mer en bara 2 LÄSARE som läser den, mitt högsta på 90 dagar är 8 läsare, det sårar faktiskt, det känns lite onödigt att göra inlägg då! så snälla tipsa + kommentera! plzzz!


/lulis1


fråga mig


omröstning!

 Omröstningen Gillar du min blogg? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa omröstningar!

Hejhoppsan!

hej hjoppsan!

mitt namn är Bizzefe och jag er ny hit till bloggen! sry om det kanske blir stavfle, liiite jobbigt att hoppa från tangent till tangent! men hoppas ni har det bra här på TigerZ!


/Bizzefe

Ny skrivare

Hej!


eftersom....... frogi o Geppi slutade för.... aja, så är det en ny skrivare här :D han heter buzzife. han är vääälsigt liten, han får typ hoppa från tangent till tangent.

/lulis1

Idol

Hej!


SK ani se på idol nu? jag bloggar samtidigt som jag ser på det :D ahr laptop så det är bara att flytta den, men hörs!


/lulis1

p.s är inne på msn tigerz

Ny header

hejhopp!

ny header igen. :P men snart loooovar vi att inte byta header typ, en för varje vecka... det skulle avra liite konstigt, eller om vi kanske hade en för varje dag en för måndag o en för tisdag osv.
ooh! vilken bra idé Carry! ska fixa headers!!!
oh no! lulis1 har fått göra header sjukan! heeeelp! meen.... ni vänjer er noog snart!

tjingeling bingeling

/carry &
header fixaren :P

p.s fråga om du vill att vi ska göra en header till dig :)

Chatta nu!

Hej!

Nu loggar jag in på msn en tag typ 1-2 timmar, chatta med oss där! inne på [email protected]


/lulis1

Puricute

Hej!

en kompis frågade hur man gör bilder på Puricute och hur jag fick månadens panda att den rörde sig :D, det ska jag visa nu! börja med att söka på www.puricute.com uppe i sökfältet. Sne står allt på engelska. Klicka på sen tryck på den längst till vänster, en rosa knapp där det står " make a puricute " sen ladda upp din bild :)tryck på Browse och gör sedan din bild.
 Sen brukar jag göra såhär: JAg fotar när bilden är klar, pil upp och PrtSc Sysrq. sen lägge rjag in den på paitn(eller ett bildprogram) sparar den, sen för att få glittret gick jag in på www.glitterfly.com ladda upp bilden och tryck påd en STORA GRÖnA KANPPEN. ladda upp bilden och lägg på det du vill.  sen när du är klar tryck på save & download under din bild, då kommer du hit: kopiera den översta texten av din bild. lägg sedan in den vart du vill :) men jag visade nyss hur du gör en bild som ska röra sig på en sida eller något! jag har en bild på mig med saker på som msn bild. du gör likadant men istället för att trycka på save & download så kopierar du den och sparar på msn sen tryck på din profil bild där och sedan på bläddra...
sen så har du den som msn bild :D
Om ni inte förstår så kommentera bara, så an jag förklara ALLT med bara bilder :D



/Madde

Grattis Huka!

Hej läsare♥

Vaaad gör ni? jag kör sskp med Alvis02 o Apelsiner :D chattar på msn och... ja chattar :D
men till ämnet. Jo, ens sak till bara.... imorgon komme rjag frysa tårna av mig!!! för de bygger en värme sak vid skolan så då kommer de stänga av värmen.... brrr..... och igår va vi och shoppade :) köpte en sån här brännbolls tröja med ett H på ena sdidan, köpte en röd :) sen ett par leggins o en tröja :D bilder komemr senare. men till ämnet nuuu. GRATTIS HUKA FRÅN FINLAND vann design tävlingen, kolla kläderna: sen ahr det kommit nya möbler:
ska kaaanske köpa något, men tror inte det! håller på med en berättelse :D :thumbup:

Men skaaaa gå.

/lulis1


ja, ska vi hjälpa henne?

Hej där!

ända sedan Frogi och Geppi slutade så... har hon varit ledsen. Hon hade skrivit såhär: Och en sak till....... jag blir ensam skrivare nu. För både Geppi och Frogi.... ja.... ska sluta här på bloggen pga.... nej! har inte lust att säga *snyft*

Ja, det var en svår sak, ska vi hjälpa henne med att komam vidare????????? vi frågar fall hon kanske skulle vilja säga vaarför de slutade, och en sak var sann, de var riktiga djur! Geppi är en katt, men ser ut som en gepard, och Frogi var riktigt. Oh, ja. Det var liite svårt för hon att acceptera en saaaak. det kanske är liite svårt för henne jsut nu. men det var ett tag sedan och hon behöver ju gå vidare som vi andra! vi låter henne förklara detta själv:
eehm.. joo... det kanske ni också skulle kunna tycka är lite svårt att acceptera när två av era......... v....änner går bort :( :( :( :cry: :cry:

ja, nu ska vi ätaaa!

/Carry &
lulis1


Månadens panda

Hej!

Månadens panda är...............(trumvirvel).................... LOPAN_MUSEN100! GRATTIS!
GlitterFly.com - Customize and Share your imagesGrattis lopan!

om du har en blogg så får bara DU kopiera den, KOM IHÅG DET ALLA!

/frogi

Bloggar från mobilen

hej där!


just nu bloggar jag får min mobil, har GRATIS internet på mobilen till den sista november! deet är kuul :D


är alltså i skolan! har lunchrast :D


/lulis1


Ny header

Hej!

Vad tycker ni om min nya header????? jag gillar den iaf :D här är en bild.det komemr komma en ny funktion hit till Tigerz! mer info finns vid nyheter!

/lulis1

Tacos & valen idag!

Hej!

Åt tacos igår, mums! Och idag är det valen :D man måste vara över 18 år för att få rösta :D mamma o pappa åker just nu och ska vara med :D Sååå, är hemma med appe som är med sin kompis alvis02 och ajg med spraky1999 :D de sov här över natten, de åt tacos hos oss igår me :)
men tyvärr kommer inga bilder från panfu jag tagit med datorn än... bilderna blir lite fööör smååå. Och doody sa idag att Msp är bättre än panfu... och ja, helt hålelr jag med doody, ibland. Panfu börjar faktiskt bli liite nja... helt änkelt man växer ifrån, så är det emd allt :) Men än så länge är bloggen kvar! har ni testat kastat muggarna i den nya slottgården :bigeyes: deet är kuul, very fun!  Jag ska byta header, kaanske design också liite osäker än :S men kolla in spraky1999's blogg. www.antonsliv.blogg.se jo, testa detta

1. du kan inte nå alla tänder med tungan.
2. alla knäppisar som läste den förra komemr att testa.
3. du upptäcker att nr 1 är en lögn.
4. du ler nu för att du gick på det.
5. du kopierar nu detta och lägger in på din blogg/hemsida, elelr visar för andra-
6. ditt leende finns fortfarande kvar i ditt andsikte.

xd :) ni kanske läst den men hade inge att skriva :D första gången jag läste denna så testade jag hehe :D Men nu.... ska ja göra något!

/lulis1

Frågor & svar

Hej!

Den här gången kommer jag att leda frågor & svar :D här är de:

Cizi: Hej där! hur får man en så fin blogg? vilket program använder du? vad får du hjälp med?

svar: Man kan fixa mycket fin design, lulis1 brukar använda paint och paint powepoint your powepint. Sen brukar hon få veta genom www.designadinblogg.se där kan du få idéer om vad du ska lägga in och hur.

Helman: Vad använder du för program för att göra så fina bilder?

Svar: lulis1 använder Paint powerpint your powepint, det får man med ett par spiciella datorer :) går inte att ladda ner.

Yxa532: Vad kan man göra med det där paint power saken?

svar: Det är både paint, powepint, photoshop och något som heter picture maker.


starrw: för det första: DIN BLOGG ÄR BÄST! DU LIGGER PÅ DENNA SKALA 1----ALLA ANDRA--------------------------DU100. KAN VI TRÄFFAS NÅGON GÅNG I PANFU?

SVAR: Tack! jag & lulis1 blir superglada! ja, det kan vi nog :)

Tack för alla frågor som vi fick!

/Carry

Vad gillade ni?

Hej där!


Ni som avr med på Tigerz fest, vad gilalde ni om överraskningen? hopaps ni gillade än, jag vet om en nöjd här, Dilymsa
Jag gillade värkligen överraskningen! joohooo!
En nöjd :D

/lulis1

Camp rock 2 the final jam

Hej!


Såg ni på the final jam på svenska eller engelska
Disney channel kl 19:00 engelska igår
Disney xd kl 19:00 svenska igår

idag: Disney channel kl 10:30 svenska!

Den som var halv 11 såg jag och bästisen Zikzak.
här är can´t back down av Demi Lovato.
:D
/lulis1

Waka Waka lyrics

Hej!


Här är en Lyrics(text) till Waka waka låten :D

You're a good soldier
Choosing your battles
Pick yourself up
And dust yourself off
And back in the saddle

You're on the frontline
Everyone's watching
You know it's serious
We're getting closer
This isnt over

The pressure is on
You feel it
But you've got it all
Believe it

When you fall get up
Oh oh...
And if you fall get up
Oh oh...

Tsamina mina
Zangalewa
Cuz this is Africa

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh

Tsamina mina zangalewa
Anawa aa
This time for Africa

kolla inlägger under för låten!

come again! its party now! trallalalala aah oh oh he he its its paaarty now! come, its pary!

/carry & lulis1

Waka Waka

kanske inte funakr sök annars på Waka Waka på youtube :D

/lulis1

Nya kläder designade av Johanna5!

Grattis till Johanna5 som har designat dom här kläderna!GRATTIS JOHANNA5!
och imorgon är det GULDPANDADAG OCH- LEVELDAG! VAAR INNE MYCKET OM DU ÄR ICKE GP! SNART TROR JAG LULIS1 HÅLLER på att räkna en dag då det kan vara panfuträff!

ja, min helg är lite upptagen, tar med laptopen till skolan imorgon och inlines :D sen så ska ajg på kalas med Zikzak, alltså vi ska på kalas. Sen ska hons mamma hämta oss sen ska jag sova hos hon!  vi ska kolla på Toy Story 3 :) så. tror det blir panfuträff på fredag eller söndag. På lördag på kvällen komemr också Sparky1999 och ska äta tacos hos oss :D

jag chansar på att det blir imorgon(fredag)

/Carry &
luli1


Ramlade ner i ett hål!

Hej!

I slottsgården finns ett hål, gå in i det så ramlar du ner till lvlboostern. Men den funkar inte idag :D


/lulis1

Hej Pomis_10!

Hej Pomis_10!

Du har rätt, för när jag kollade och den avr liten! Hoppas du ser det bättre nu :)

/lulis1

Carry

Hej!


Jag heter Carry och är ny här!

Såhär ser jag ut! Luta dig nu bakåt i stolen och njut av en trevlig lässtund!

/Carry


Hellu allihop!

Hej!

Läs nyheterna så får ni veta en sak :D :D :D :D :D :D
p.s snart komemr det frågor & svar!


/lulis1

Bye the castle! & tråkiga nyheter

Helloj!


Slottet är nu fallfärdigt och ska renoveras! så passa på att ta bilder! Ctrl och PrtSc SysRq.
För snart finns inte de slottet :( men jag tror det var slottsgården bara!
Och en sak till....... jag blir ensam skrivare nu. För både Geppi och Frogi.... ja.... ska sluta här på bloggen pga.... nej! har inte lust att säga *snyft*

Jaha..... bara ja o bloggen :S nja sådär kuul. Men hejdå!

/lulis1

Den stora dagen vi väntat på!

Hej!

Idag är det den stora dagen, sccch! vi ska sjunga för Tigerz. happy birthday to you! happy birthday to you! happy birtday to you! ett fyrfalligt levande för Tigerz 1års dag! hipp hipp hurra hurra hurra hurraaaa!
 Och målet var 250 inlägg och vi har slagit målet! yooohooo!
Grattis tigerz grattis tigerz!

Tack hörni! :) ni är jätte snälla :thumbup: :) ;) er kan man allt lita på :)


/tigerz och lulis1 och Frogi och Geppi

PIIIP

BOOM PIIP och där gick slut signalen! Lulis1, Frogi och Geppi har nu en blogg med 250 inlägg! Målet var att få 250 inlägg innan den 12! OCh vi lyckades! 250 inlägg var målet! OCh 250 inlägg är nu skriva till den 11/9 2010!


Hej!

Hej!

Jag heter lulis2 och har en blogg som heter www.lulisblogg.blogg.se
Läs den är ni snälla!

/lulis2


Geppi's dag

Hej!

Här är min dag:

Jag vaknade och tog lite frukost. Och sen såååååååååååååååå.......................... ja, sen så sov ajg till 13:55 hehe :P ;P


/geppi

Min skoldag:


Hej! Här berättar jag nu min skoldag ;)

vi vaknade, klädde på oss åt frukost. Vart lite bråk mellan mig och appe i morse :P Sen borsta vi håret och tänderna o tvätta oss. Sen så tog vi väskan och gick till bussen. Bussen kom vi klev på, träffade en gammal klasskamrat där på. Sen så vart det stopp på vägen så vi satt där typ 10-15 min. Sen så klev vi av bussen vid skolan, gick in. Vi jobbade.... lite blandning av matte o svenska. Sen tog vi rast. På rasten åkte jag, Zikzak och Yk88 sparkcykel och inlines :) Sen gick vi in. Jobbade english(engelska) Sen fick vi rast kl 11:00. samma sak på denna rast som kl 9:30. Sen så hade vi Geografi. Sen gick vi till lunchen kl 12:15. åt där sen slutade vi :) ;) Åkte lite inlines. Precis när jag tog av mina inlines så gick bussledet! fick springa i strumpor dit och ta väskan och kuta till bussen. Men säg inge till mamma, hade vita strumpor :| Sen så åkte vi hem, klev av bussen jag, Appe o Yk88(vi bor grannar) Sen så satt jag mig vid datorn och tog ett äpple. Kollade lvl maskinen och skrev sedan att den funkade sen så kolalde jag på cirkusen och skrev här. Och nu så är vi här vid. ;) :thumbup:
Vaa det din dag? då ska ni få höra min ja, från början!
jag har sovit hela dan, slut.
Jag tar min dag i ett annat inlägg :)


/geppi o
frogi o lulis1

pokopets cirkusen

Hej!

Här är bilder från Pokpets cirkusen :) Det var alla :) Om ni vill kan jag ta bilder på alla när det gör sina konster kl 15:00 :) alltså, det är scen 15:00 16:00 17: osv.
Cuddle är bara min favorit! jaaa! ska göra en cuddle blogg :P

/lulis1


Levelbooster & the fantastic pokopet!

Hejlojjsan!


Levelboostern och cirkusen med Pokpetsen har börjat! varje timme uppträder de på scenen vid ladan! SÅ FORT IN OCH GÅ UPP I LEVEL OCH SE CIRKUSEN!


/lulis1

Emilia hur man lägger in en header

Hej!


Emilia undrade hur man lägger in en header, här visar jag:
 1. Gör en header i ett bildprogram
2. Gå in på skapa sedan på bild.
3. Ladda upp din bild.
4. Klicka sedan på din bild och kopiera länken(adressen) till bilden, för att sedan göra det enkelt, om du har MSN, ha en chatt öppen klista sedan in länken i din chatt, skicka inte! Sedan går du till Design och Redigera Stilmall. Leta upp #header, tror det heter så. mne iaf något med header.
5. Där finns det en ska där det står Background. ta bort den och klistra in denna ist(stället) 
background: url(adressen till din bild) no-repeat center center;

6. Där det står (adressen till din bild) där tar du upp ditt MSN chatt(om du använde den, annars tar du bara länken till bilden) och klistrar in där.
7. NU KAN DET HÄNDA ATT height och width inte finns. Skriv då de, sen Height: 550px;<-- exempel
widht: 550px; <-- exempel beroende på vilken höjd och längd headern har. Om du itne vet, testa dig fram :)
8. Sen klicka på Spara eller förhandsgranska :) och kolla hur det blev.


Jag hoppas det hjälper Emilie! Säg bara till fall du vill ha med bilder ist. :)

/lulis1

Bloggar-lista

Hej!

Lulis1 håller just nu på med något! :bigeyes: vad är det måste... nyfiken... :bigeyes: :bigeyes: Okej... nu berättar hon vad det är
!

Ja... nu på Menyn kan ni se min blogg-lista! Men, den ordning de står i den ordning gillar jag de inte! jag gillar alla lika mycket! Om ni vill ha med eran, ja, då är det bara att kommentera, sålart kommer ni kunna klicka på namnen för att komma dit.... tror jag! skriver adressen :)


/lulis1
och den nyfikne

Pomis_10

Heej!

Nyss träffade jag Pomis_10 :) här är en bild på oss.

Det var kul att prata med dig :)

/lulis1

Nya kläder!

Hej!

Det har kommit.....
Okej, trallllaaaallaaaaaa jag är eeen liiitttteeenn GRODAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Bravo Frogi, men tänk på att SJUNGA ITAKT!
Sry, men grabbarna spelar in en egen låt :P
Men säger det fort, nya kläder i Panfu! Från Russland, killkläder från 23 och tjejkläder är från Alyonka_TV. kolla! :thumbup:

Tycker ni jag ska byta till en jätte snygg header jag håller på med eller ha den jag har??

Aja, får se :)
/lulis1

LisaLj

Hej!

Kolla in LisaLj blogg! www.lisalj.blogg.se ← fall länken när man klickar på namnet inte funkar :)

Kolla in den genast!

/lulis1

Gör Krucio till lilla Paul

Hej!

Här är steg för steg hur du gör Krucio till Paul:

1. Gå till balsalen och prata med Kamaria, hon säger att ni ska mötas i bibloteket.

2. Gå till bibloteket och prata med henne.

3. Hon säger att ordet är " BABOOM(baboom) " Prata med hon och gå sedan till Slottet och möt henne.

4. Prata med henne och skriv sedan BABOOM eller baboom i chattrutan. Då blir Krucio till lilla Paul. prata med Kamaria och om du vill kan du prata med Paul. Sen så får du en grön hjältesdräkt. och om du vart inne och kört Gåtmaskinen varje dag och typ inte missat en enda dag så får du en liten pingvin Pokopet :)

5. Du är nu klar och Panfu hotas inte längre av Krucio :) GRATTIS!



Har redan lagt ut der här men här är det så man förstår det lättare :)

/lulis1

Lopan_musen100

Hej!


Här är jag och Lopan_musen100

/lulis1

Tävling

Seima Sime Salabim

Jaaa! jag är ingen bebis längre! Joohooo!

Äntligen! Ja, men en liten tävling som går ut på.... vad ska vi ta?

Den 10? ja den 10!

Okej, den 10 blir bra! alltså på Fredag :) Deg går ut på att man ska klä sig så vinterklädd som möjligt! EN SNABB SAK! EN NY NYCKELPIGA POKOPET FÖR ABRA 60 KR I PANFU NU! ALLA PANDOR TILL OCH MED ICKE GP KAN KÖPA DEN! SKYNDA DIG!

skicka länken på bilden i en kommentar, lovar om du inte vill att andra ska ta bilden tar jag bort kommentaren :)

/vi 3


Sakmaskinen

Hej!

Fortfarande probelm med "bebisarna". Men sakmaskinen funkar idag. Man får en röd Rudolfnäsa :)  Inte börjar det bli vinter än????????? Men aja. Snart tror jag har trollformeln


/frogi

GRATTIS DIN4IK!

hej!


vi här på tigerz vill gratta Din4ik som vann den Ryska designtävlingen!Dags att sticka in nosen i det ryska panfu!
Heter lulis1 i varje pandaland som finns! Och är gp på de flesta :)

/tigerz

Bloggstafett & med på listan

Hej!

Vi skulle vilja vara med på listan i Panfus blogg! sen skulle vi vilja vara med i bloggstafetten!

Hoppas vi blir med!


/lulis1


Help me! plzzz!

Hej!

Frogi här som  ni säkert vet. När jag skulle säga BABOOM igen, jag trodde det gjorde en vanlig igen.... så...... vart lulis1 också en  bebis! snälla hjälp mig! KOmmentera efter trollformer! För kan inte chatta i Panfu! Buhu.... alla trollformer jag får testar jag. Och den som ha ren trollformer som funkar får såklart ett pris :) ;)
Men.... jag litar på er nu!

/frogi

Kuuul!

Hellojsan!


JAg sjuk idag så är hemma, kändes liiite tomt att komma in i Bollyland. Helt tomt! Kl är nu 8:14. Hon kanske var 8:10 när jag var inne :P känns liiite tomt. Mmmmmmmmm................ Men hejdå!
BUUUUUUUÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
meeen tyst nu Geppi!

/vi 3


Krucio blir lilla Paul :)

Hej!

Krucio är nu lilla Paul. Han har gjort gåtmaskinen till sten och du ska prata med Kamaria i balsalen. Sen ska ni till bibloteket efter ett tag kan hon prata och då är det BABOOM man ska säga så blir han lilla Paul. Mar kan få denna gröna dräkt och en jätte söt Pingoo pingvin, jag gick en han ska kallas Pingee :)← Dräkten man får, har tyvärr ingen bild på Pingee.  Men hoppas det inte gör något??? jo, kolla in Fluffys blogg.
Fluffy.Den handlar om Fluffys liv :thumbup:

Baaaaboooom! Haha! NU är Geppi en liten liten Gepard unge!
Buääääh! Mamma... var är mamma? buuuuääääh!
Men Frogi! Måste snacka med Kamaria hur man får den tillbaka. Ja... annars har vi en Geppiunge här! BUUUUUÄÄÄÄÄÄH!

Schhhh! tyst tyst Geppi!

/Frogi,
lulis1 och Buuuuäääh(Geppi)

Att bara blogga på!

Heeej!


Vi måste bara börja blogga på! ni kommer väll ihåg målet? 250 inlägg, just nu har vi gjort 230! bara att blogga på!


/frogi

bara jag inne :P

Hej!

Titta, bara jag inne i Bollyland!Jag lovar att jag inte suddat det. Men ändå.... det var ju mitt i natten typ 3:15 :D
Men vi hörs!
/lulis1

Kommentera! snälla! :)

Hej!

Vi skulle vilja
få Kommentarer av er, det var länge sen, ända från den 25 agusti! så snälla, kommentera!
Och kommentera och glöm inte festen. Det kommer även bilder på oss när vi har ett riktigt paryyyyy!


/frogi
och Geppi och lulis1

Snart gäller det

Hej!

Snart gäller det. Tigerz 1 årsdag :) det ska bli riktigt kul! hoppas några är emd på festen, under min profil bild komemr det finnas info om festen!

:thumbup: :thumbup:

/lulis1

RSS 2.0
oncontextmenu="return false"