oncontextmenu="return false"

Braa saga!!!

Hej!!!

Kolla på Linneas(sala) blogg! hon har en super bra saga! http://panfulinnea.blogg.se/2010/january/min-panfu-saga.html jag tyckte den var bra! jag gav :thumbup: tumme upp!!!


/

 

den äger Sala!(linnea)


kallt om tassarna

Hej!


Lulis1 var inne i panfu idag och det första hon sa när hon klev utanför dörren var: Kallt om tassarna!!!
 
Det var riktigt kallt ute, Apelsiner var på ett bröllop, det gick nog bra!

/

p.s här är panfublogg inlägget: 

En långtråkig söndag…

January 31st, 2010

Hej alla pandor!

Idag är en långtråkig dag. Ella har åkt till sin mormor och kommer inte tillbaks förrän ikväll. Jag funderar på vad jag ska hitta på idag, helt utan Ella…

Penny och Lenny vill ha en picknick på stranden, men jag tycker det är lite kallt att sitta ute i snön. Dessutom är de så förälskade att de säkert bara har ögon för varandra.
Kamaria är hos Professor Bookworm, och hjälper honom att laga sin trasiga tvättmaskin. Han råkade visst hälla i socker istället för tvättmedel. Jag tror inte hans kläder blev så bra tvättade av det. Och då har de nog knappast någon tid för mig.

Jag kanske skulle läsa en bra bok, eller städa min trädkoja…
Har ni några bra idéer? Vad kan man hitta på en långtråkig söndag? Skriv era idéer som kommentarer här i bloggen.

Vi ses snart, ha det bra!

Max








ses!!!!!! dettta var tigerz!


panfu blogginlägg

En varm jacka för Carls igloo

January 30th, 2010

God morgon alla pandor!

Idag är det sista dagen ni kan samla på snögubbar till Carls igloo. Så var extra noga när ni spatserar runt i Panfu, så att ni inte missar en endaste liten snögubbe. Vi råkar veta att det finns 2 nya snögubbar i Panfu idag. Här är ett litet tipps: En snögubbe är på en plats där man kan ha snöbollskrig, den andra är på en plats där solen alltid skiner.

Vi har redan varit hos Carl och gett honom de snögubbar som vi har samlat in. Vi fick en liten förtitt på belöningen som han ger till alla pandor som hjälper till att samla snö, vill ni veta vad det är? Ok, vi kan nog berätta: Det är en snupersnygg eskimå-jacka! Han tog med den från hans senaste expedition i Arktis.

Att ni får en sådan jacka (ja alltså om ni hjälper till och samlar snögubbar) har en viss anledning: Jo förstår ni, när ni har jackan på er kan ni hälsa på hos Carl i igloon. De pandor som inte har guldpaket kan ha jackan i en vecka.

Kolla här, Max prövade förstås jackan direkt. Och jag tog en bild, snygg va?

blog picture

Den jackan var riktigt, riktigt varm, det kan jag lova er. Med den på er kan ni säkert hänga i igloon hur länge som helst.

Nu är det dags att kila vidare, vi ses snart igen! Ha en skön helg!
Ella
och Max



Det var dagens panfu blogg inlägg... men oh!!!! nu fick jag blå text... :)


Ny pin & ny puffle

Hej!

Ny pin i PufflesShop i Club penguin! (petshop)
Det ska komma en ny puffle! tror jag :S

igelkott på rymmen

Här är sagan om Igelkotten på Rymmen.

Det var en gång en liten igelkott´s unge som föddes bland grenar. Den igelkotten fick namnet Igloo.

Fem år senare

Igloo hadde fått många snälla vänner! En vacker solig dag tog Igloo en promenad i skogen. Han gick väldigt lång, sen såg han en stig, den följe han efter. Sen skulle han gå tillbaks men hitta inte vägen! Han ropade och ropade: Hjälp! kan någon hjälpa mig! Men ingen kom.... Han vart så rädd att han började gråta. Sen gick han den vägen han trodde det kunde vara. Men det visade sig att det avr fel väg. :cry: Han grät och grät :cry: Sen stötte han på en stor arg älg! Älgen var riktigt arg :mad: :mad: Så Igloo fick springa jätte fort. Sen ramlade Igloo ner i en håla. Där låg fem stycken illrar. Igloo sa: :thumbup: Vilken tur att ni hade en håla här! :thumbup:
Sen gick han vidare. Sen hittade han ett löv som han kunde sova i. Mitt i natten vaknade han och grät :cry: För det oskade och blixtrade ute, han var så rädd.  tidigt på morgonen såg han en liten gullig kaninunge ute med sitt bär.
 Den hande gått för dens mamma var arg på den bara för den åt upp alla morätter.  Den lilla kaninen sa: Akta dig för den stora vargen! Igloo ropade på hjälp igen.  Sen hörde han skällande! Voff vov voff vov vov! Där kom det en springande hund! När den försvann sken skolen så mycket, Igloo vart jätte varm!  Igloo bara gick och sen krockade han i något, Det var som fyrkanter runt honom, Han kom inte ut....
Han såg baradet där märket framför sig... Sen sa det pang sen vart allt mörkt för Igloo....

Förtsättning följer...


Snaka om spännande! Måste springa och skriva fortsättningen!
Var den bra?

/


Interjuv........ Apelsiner! 29

Hej!

Idag interjuvar jag... Apelsiner!!!!!!


Vad gillar du i panfu?
Att se snälla pandor

Vad gör du mest i panfu?

Är med kompisar

Och vilka är det?

Oj... typ alla!

ok.... men, vilka kläder brukar du ha ofta?!
Hiphopdräkten.

Ja, jag gissard då på att du är ofta i staden!?

Aa, ganska ofta!

Okej! det var kul att interjuva dig, ses någon annan gång! hej då!

Hej då!!!

 

Det var väll kul, men här är dagens panfu blogginlägg

En märklig bild i Kamarias kristallkula

January 29th, 2010

Hejsan alla pandor!
Burrrr… visst är det kallt i Panfu! Men Carl är lika glad för det. Det måste ju vara riktigt kallt ute för att man ska kunna bygga en igloo. Ja, annars skulle den ju smälta ju.
Vi hittade en snögubbe vid slottet idag, så vi passade på att hälsa på hos Kamaria för en kopp varm choklad. Hon gör verkligen världens bästa choklad! Gillar ni varm choklad? Eller tycker ni bättre om must och jordgubbsmjölk?

Kamaria berättade att hon under en lång tid nu hela tiden fått se en speciell bild i sin kristallkula. Men hon vet inte riktigt vad den betyder ännu.

Och som de superreportrar vi är blev vi förstås nyfikna, så vi tog oss själva en ordentlig titt i kristallkulan. Där såg vi en Yeti-familj.

Vi kisade ordentligt för att försöka se så bra som möjligt. Vad kan nu en sådan märklig bild betyda? Vi tyckte oss se att Yetifamiljen satt tätt, tätt ihopkrupna på en liten ö av is. De såg mycket olyckliga ut de stackarna. Rent av rädda.

En tanke slog mig direkt: Denna Yetifamilj är i fara! Kamaria trodde det även hon, men tyvärr kunde hon inte säga något mer. Hon menade att vi nog får reda på mer inom den närmsta framtiden…

Så, kära pandor, ta hand om er och håll ögonen och öronen öppna!

Håll höjd,
ella_max_funny
Max och Ella

Ses snart igen... men oh! nu är det JAg(tigerz) som skriver, det blir så, hehe! Men, ajg kommer in i panfu kl 18:52 i Pandaland. Ses!!!! Med lulis1!

/lulis1


Fåglar

Hej!

Vi har börjar jobba om fåglar i skolan, här är en bild jag gjorde med olika soreters fråglar som vi jobbar. med. Stenknäck är min favorit.

/

 

p.s här är de nya kläderna


Roligt spel!

Hej!!!

Här är sidan till ett roligt spel! http://www.spela.se/spel_/Dino-Run.html Man är en gul dinosaurie, det liknar min andra bloggs namn dinosaurys, fast tog ju bort den :( Men man ska springa för livet, så stanna inte! Fast man springer på marken med :P

/


Apelsiner!

Hej!

Apelsiner ska börja blogga på sin blogg igen!!! www.panfuapelsiner.blogg.se!!!! Det ska bli kul att läsa den igen, ska hjälpa hon nu! ses

Dagens panfublogg inlägg

Här kommer panfu bloggens idag inlägg. 

Nya kläder!

January 28th, 2010

Hejsan alla pandor!
Oj oj oj, vi är helt utmattade efter att ha ränt runt hela Panfu på jakt efter snögubbar till Carls igloo. Vi har varit så upptagna att vi nästan glömt att skriva om de nya kläderna som kommer.

Som tur är påminde Lili oss i sista sekunden. Hon höll faktiskt på att glömma dem själv, hon var också i full fart med att samla snögubbar själv när hon kom på det.
Men som tur är gick allt bra. Här är de så, de nya tuffa kläderna:

Pic-the-CataloguePic-the-CatalogueHa det så kul!

Håll höjd,
Max
och Ella

mm... nya kläder... Hoppsan, detta är tigerz som skriver, råka får röd text på något sätt :( :) Tyvärr så kommer inte Girl Make Over hårfrisyrerna idag.... men imorgon det lovar jag iaf! Om det får så ska jag fösöka hålla kvar denna färg på texten! det är mina favvofärg, röd!

/


tips-panfu-blogg

Hej!

Fotbolls_pandan tipsade om att jag kunde ha lite mer panfu bilde och tipsa om panfu bloggen. Ja, jag kan börja med lite mer panfu bilder, jag har märkt att det har vart väldigt dåligt med det nu :S Men ska börja med det :) Det kan jag lova! jag hr inte haft några bilder från panfu för jag har slutat, men kan logga in då och då :) Men här är dagens inlägg på panfu bloggen. 

Kon med den fastfrustna tungan

January 27th, 2010

Hej igen alla pandor!

Efter att det har lugnat ner sig lite från kaoset igår så hade Max och jag äntligen tid att gå ut och samla snögubbar till Carl. Vi kan tippsa om att det finns en liten snögubbe i ponnyhagen idag.

 

När vi gick dit så var det något som inte stämde. Ni vet kon som alltid står där tillsammans med hunden och fåret. Den stod där och råmade “Muuuuu” och verkade nervös över något. Jag gick försiktigt fram för att se vad som stod på.
Då såg jag att den stackaren fastnat med sin tunga på en metallhink!

Max försökte få loss kon från metallhinken och drog den kraftigt i svansen. Det såg så lustigt ut att jag var tvungen att ta en bild. Kolla här:

max_cow2

Tyvärr hjälpte det inte ett dugg att dra i svansen. Så vi tog in kon och hinken in till värmen i stallet. Det var inte det lättaste, det kan jag säga! Men det lönade sig: Efter en kort tid blev hinken varm, vattnet smälte och tungan lossnade. Kon gav ifrån sig en stor suck av lättnad, det gjorde förstås vi med!

Ha det så bra!
Max
och Ella



  • Pandabloggar


  • girl make over

    Här är dagens 3 girl make over frisyrer. Klicka på bilden för att se den större.

    Gillade du dom här? kom ihåg att du kan skriva en kommentar om du vill ha med något eller något bara!

    /

    :( :( & :) :)

    Hej...

    JAg antar att min blogg inte är så bra och andra sidan tycker jag den är bra, titta hur det ligger till med röstningen :( :)Vad ska jag göra bättre? vad vill ni se mer? skriv bara det på kommentarer så blir den nog bättre :thumbup:

    Vill ni träffa mig i Club penguin?

    Hej!

    Idag(25 januari) loggar jag in på club penguin.
    Server: Cold Snap(om det är fullt så White House)

    Ställe: Town.

    Vi träffas i Town mellan 19:00 till 19:20. Sen går jag runt lite i Club penguin.

    Hoppas vi träffas!

    /


    girl make over

    Hej!


    Här kommer några bilder från spela.se. Det är Girl Make Over igen. 1.2.3.(sista)

    Det var alla tre för idag!

    /

    frogtastic

    HEj!
    NU ska jag visa er ett spel som är kul. Detta är sidan. http://www.spela.se/spel_/Frogtastic.html. Man ska blanda saker, sen får man se hur sitt läppstift blev, sen ska hon kyssa en groda så den blir en drömprins :) såhär blev mitt läppstift. Helt vanligt, men grodan... vart såhär...:S jaja, sak fortsätta ses!!!!

     

    /


    Grooming Studio

    Hej!

    Här är en bild på en hund som jag gjorde på spela.se. Väldigt gullig!

     

    /


    Omröstning

    Gillar du min blogg? Jag får inte rösta, då skulle jag ju kunna göra det hela tiden, lite fusk då... ni får veta svaret på... Onsdag, då ska vi se vad alla trvliga läsare tycker om min blogg :) hej då!


    club penguin Mine

    Gruvan på cliub penguin alltså Mine, där kan man nu få gratis gruvhjälm. MAn tar den, sen går mna in i det stora hålet bredvid typ... Där går man in så kommer mna till ett rum där det finns en stor brun fläck. Där ställer man sig och tar av ALLA sina kläder om man ahr några på sig, sen börjar man dansa. Då borar den istället. Där ska du borra efter fyra delar till en skatt. du ska självklart gå runt på olika ställen på den bruna fläcken tills du har 4 delar. Sen tas en stor sten bort och du kan gå in dit. Där är det ett fint rum.

    Om du inte förstår så skriv en kommentar så visar jag med bilder :s

    /

    p.s vill ni träffa mig. jag är inne på club penguin den 23 januari kl 13:00 till vet inte. server: Cold Snap


    Ny pin

    Hej ny pin!

    Den nya pinen vid ice berg. Den var gullig :)

    /


    Sjuk :(

    Hej!

    är hemma från skolan idag (21 Januari)

    113

    Har gjort 113 inlägg!!!!

    lite tråkigt inlägg :S

    /lulis1

    Snögubben

    Hej!

    Många kanske ahr gjort detta men... visar det nu, gå till Djungeln. Prata med snögubben! (har inga bilder) Sen ska du gå till Sanfran PAnfu. Där ska du ta vattenkanan, sen går du tillbaka och pratar med snögubben sen ska du vattna så det kommer morötter! i tre dagar! vattna i 5 min.

    /lulis1

    ny pin

    Hej!

    Nu har det kommit en ny pin till C.p! kolla på Olivias blogg ( www.pingvinolivia.blogg.se ) så har hon en bättre bild





    Igelkott på rymmen

    Hej!

    Ska börja på en berättelse, den heter   Igelkott på rymmen. Börjar på Tisdag, ska till en kompis imorn kanske hinner börja då, får se. Måndag eller tisdag


    Guldhamster :)

    Hej!

    Jag kanske ska köpa en guldhamster :thumbup: Ja, dom är nästan som hamstrar fast... ja svårt att förklara.

    /lulis1

    Inte skriva

    Hej :(

    Jag vet inte om jag ska sluta skriva... inga kollar på min blogg längre tror jag :(

    /lulis1


    2010!!!

    Jippie!! Nu är det...trumvirvel....  2010!!! Man kan också göra en egen t-shirt i Club Penguin i den nya klädkatalogen. Det händer mycket nu. Som i panfu är det dags att leta efter pompoms igen. Kolla på Ollis blogg www.pingvinolivia.blogg.se eller Salas www.panfulinnea.blogg.se dom har skrivit vart pompomsarna är idag.

    Hej då!

    2010

    RSS 2.0
    oncontextmenu="return false"