oncontextmenu="return false"

Pepparkacksgubbe

Hej!

 

Hejsan alla läsare!

Idag är pepparkakan vid karibiska stranden(vid bläckfisken) Man får nått man kan värma sig i… Det är er ända ledtråd ni får.


Coca cola header

Hej!

Håller på med en coca cola header :P jag gillar cola så... därför gör jag en :)

pepparkacksgubbe i panfu

Hej!

Idag är det en pepparkacksbugge i djungeln. Varje dag ändra fram till julafton komemr han finnas nånstans i panfu. Idag är han i djungeln. Han står där, ringade in växten som står där. Den kommer bli en julgran som man får i jul i sin koja :) tog inga bilder när gubben prata :( men kolla på Olivias blogg. www.pingvinolivia.blogg.se Hon har tagit mer bilder. Man får en adventljusstake av han idag, så här ser den ut. Det är dne som sitter i fönstret. är inne med min tredje panda bling100.

Hur du lägger in en header

Hej!

Så här lägger man in en header.

1. Börja med att klicka på " skapa " sen " bild " Då kommer du hit. Föst där det är svart, så du kan välja fram din header, sen där det är lila, där ändrar du så det står 1000 istället för 400. Sen på röd. När bilder har laddats upp så ser det ut så här. Sen klickar du på bilden så dety ser ut så här. Då klickar du där uppe där jag ringat med svart, den texten kopierar du. Sen klickar du på pilen tillbaka. Då klickar du på design och redigera stilmall. Sen bledrar du ner till #header eller div#header berör på vilken stilmall du har. då ser det ut så här. Där det är inringat med lila där ser det ut så här url() Mellan dom här () klistrar du in det som du kopierade. Sen där det står height: sen är det nåra siffror sen så här px; Där siffrorna är ska du skriva 830 istället så det ser ut så här height: 830 px; Sen klickar du på förhandsgranska som är längst ner. då kommer det upp en sida där du ser hur det ser ut på din blogg. sen kryssar du den sidan om du är nöjd sen klicka rud på spara stilmall. sen är det klart. Lägger ut hur man får en bakrund sen!

hur du gör en header

Hej!

Ska visa hur man lägger in en header. Börja med att gå in på " skapa " sen " bild " Och ladda upp din bild. Sen kommer bilden fram i liten format på sidan. klicka på bilden sen en gång till. Då ser det ut så här. Har bara tagit ett exempel nu.  Då komemr det upp så där. sen har jag ringat in med rött där uppe, det kopierar du, asså det som står på din dator. Sen går du in på " design " och sen " redigera stillmall " Sen bläddrar du ner till #header eller div#header beror på vilken stillmall du har. Sen ska det stå så här. backgound: url() no-repeat center center; Om det inte står url() så kopiera detta url() mellan dom här () klistrar du in det som du tog där uppefrån när du klickade på bilden.  Sen ändrar du där det står height: sen står det några siffror det är hundra tal iaf. sen står det px; Där det står siffror bakom px; där skriver du 830. så det står height: 830 px; Sen klickar du förhandsgranska eller nu vad det står, sen när du sätt hur det ser ut så klicka på spara. Hoppas du förstog.

Vinn en header

Hej!

Nu när jag lärt mig lägga in header kan jag ha en tävling. Det är en panfu och club penguin header.

GÖR SÅ HÄR:

Skiriv en kommentar och vilket nummer du vill ha(det kommer stå nummer vid dom) Sen måste du skriva ditt lösenord och din mail adress. annars får jag inte in den. annars om du vet hur man gör så kan du bara skriva din mail och vilken du vill ha så skrickar jag den till dig via mail och så lägger du in den själv :) här är headerna. Jag godkänner inte om du skrivit med att jag inte ska göra det eller om du har lösenord där.

1. 
D
är det står bloggens namn där kommer namnet stå på bloggen. här är nummer

2.
Samma sak är det här med bloggens namn. Vad tycker ni om dom? rösta om vilken du vill ha :) det går ut på Söndag när vi tänder det andra ljuset. Lycka till

Har ni sätt min header?

Hej!

Har ni sätt min header jag la in? Jag fick in den :thumbup: nu behöver jag ingen hjälp, men tack endå ni som hjälpt mig. Ni har nog också sätt min bakrund? den fick jag också in själv :) men ja ghar fått all hjälp av er :) tackar er miljoner gånger. hej då!

Första ljuset!

Hej!

Idag (söndag) ska man tända det första ljuset!! :thumbup: jippie!  På Tisdag är det första December! Snart är det julafton... yippie!!!

lussekatt

hej!
äter lussekatt nu, mums vad gott. bakade don nyss :)

min bolly 1 år

Hej!

Idag fyller min regnbågsbolly 1 år! Lomise och ollis100 o solkatten har dom med som jag vet :) Hade en blå grön bakrund så det blev med lite :S GRATTIS MIN SÖÖÖÖTA BOLLY!!!

:( :( eller :) :)

Hej!

Så här ser det ut just nu med mina bloggläsare just nu. Jag har inte gjort om nått. Vad tycker ni :question: skirv en kommentar då.

denna ska jag

Hej!

Den här bilden ska jag ha med i Olivias rit-tävling :thumbup: Den vart snygg tycker jag :) Men min bolly likan Lollos :P Men pufflen kanske inte vart sååå jätte bra dåååå. Men annars vart hela det där fint! Kanske inte skulle h skrivit till TILL OLIVIA/OLLIS100 :P men sånt kan jag inte ändra på nu ;P Hoppas jag vinner, Ni har väl kollat på min syrras blogg?? i sånafall gör det! www.panfuapelsiner.blogg.se. Lägger in adressen till min och apelsiners blogg senare, ska kolla på dansbandskampen nu

namnsdags namnet


tipsar er

Hej!

Jag ville bara tipsa er om en bra blogg. www.pandanjakob.blogg.se

En fråga

Hej!

Fick en fråga. FRÅGA: Det var hur många tigrar jag hae som bloggens husdjur.

SVAR: Det är 5 tigrar, det hände ett fel när jag fixa en tiger. Så därför har jag så många tigrar.

Hoppas du förstog annars får du skriva en kommentar igen. hej då!

 

/lulis1


level maskinen funkar 27/11

Hej!
Idag funkar level maskinen.

Sjuk igen :(

Hej!
Jag är sjuk igen :( jag vart jätte dålig efter vaccinet ;(

tråkigt inlägg


Ny sak när man loggar in

Hej!
Titta, det här frå man när man loggar in på pandanda. En indianhatt :P


Medlem på http://www.moshimonsters.com/monsters

Hej!
Blev precis medlem på http://www.moshimonsters.com/monsters :thumbup:


Pets tävling

Hejsan hoppsan!

Läser ni pets :question: Det gör jag :thumbup: Ni som läser det har ni fått pets nummer 8 2009? För ni som har det och läst den så finns det en foto tävling och julklappar från pets :) Jag är med i den med julklappar. Jag ska vara med om nummer 6. en säng med fem hundar i (mjukisdjur)Ska försöka fixa en bild. Har inga bilder :( lägger in bild på den om jag vinner :thumbup: Här är en av våra katter vi har, passa på att ta en bild när min katt nästan sover. kolla bilden. Tog den med Webb-kamran. Så kanske lite suddig var tvungen att förstora den :thumbup: Men här är den. Vad tycker ni :question: är han gullig :question: Ska lägga ut bilder på dom 2 andra och en bild på min kanin ;)

/puffle


snart vaccinerad

Hej!
Jag är snart vaccinerad mot svininfluensan :thumbup: På torsdag ska vi bli vaccinerade :thumbup:

/puffle

Så här ska den få se ut om jag visste

Hej!
Så här får min header se ut om jag visste hur man la in en. Vad tycker ni :question: Jag bara älskar puffles!!! :) :thumbup: :thumbup: :thumbup: :) :) :) :)

/puffle


Appa header

Hej!
Titta, om jag visste hur man la in en egen header så skulle jag lägga in den här.Där det står " bloggens namn " där kommer bloggens namn stå. Om jag får in den :S

/appa älskaren

Snygg bild.

Hej!

Kolla vad jag gjorde för bild. Jag hade en pandamall och rita på. Kolla vad fin den vart. Vart den fin :question: Vi kan fråga Panda-Lisa och Lille-Black om dom vill hjälpa oss. Vill ni det :question: Rösta på " Ja " eller " Nej " här neranför.

Vill du att Panda-Lisa och Lille-Black hjälper oss med bloggen? Ja.... undra vad det blir för svar. Röstningen går ut på Torsdag. Men man kan fortsätta rösta men dom räknas inte då till svaren vad man tycker.

/lulis1


En film från avatar

Hej!
Jag hittade en film på youtube om AVATAR. Det är mest Appa och Momo med i den. det var det jag ville. här är den.

 Han är bara så gullig.

 

 

/Appa älskaren


Ny pin på c.p + köp tygbollysar

Hej!
Idag är det en ny pin på C.p. den är i coffee shop Har inga bilder. kolla på www.pingvinolivia.blogg.se
Mna kan också köpa tygbollysar. men ajg vill veta var olivia köpt sina puffles :( men här är en film :)

/nuff nuff

Hippo and dog

Hej!
Gillar ni Hippo and dog :question: det gör jag  :thumbup: Min favvo låt av dom är " THE LION " men dom har flera st.

/nuff nuff


Har ni testat.

Hej!
Ni vet club penguin framsida :question: Har ni testat klicka på dem här ställena :question: det är bara 3 stycken ställen. Lite suddig bild.♥♥
♥♥älskar C.p!!!










Förlåt.

Hej!
Jag har inte skrivit om panfu och nya möbler och kläder ;( det är för att jag ska sluta :thumbup: för att... tja, C.p tycker ja gär roligare. :thumbup:


Hur man får armbandet.

Hej!
Ska berätta hur man får ett armband. gå till the book room. klicka på bökerna sen tar du boken längst till vänset på översta raden och bläddrar till slutet. där finns armbandet. klicka där så har du det.


Tycker ni dom är söta :question:

Hej!
Jag tycker puffles är söta, tycker ni att dom är söta :qustion: För dom är bara så söta :thumbup: Jag gillar alla puffles :) visste ni att när C.p gjordes fanns inte panfu och dom som gjorde panfu har tagit idén från C.p. så dom är egentligen ....... ja, tycker inte ni det :question: Det tycker jag :thumbup: :D :) fast pingvinerna är jag så där på :S Jaa... vet inte vad jag ska skriva nu, joo jag ska sluta med min dag. det blev för jobiiigt. Jag har namsta idag. det är Elisabeth. jag hete rinte Elisabeth då, men det är mitt andra namn. jag heter Mathilda Aina Elisabeth. Tycker ni om min blogg :question: för jag får aldrig kommentarer ;( :( Jag tycker det är tråkigt ;( ;( ;( ;( ;( ;( :( :( :thumbdown:  men jag är glad om jag har läsare :thumbup: har jag det :question: hej då!!!

äventyr del 2

Hej!
Har inga bilder men, när man går till han i grottan när man väntat två dagar så ska man vänta en dag till!!!!

:( ;(

Min dag

Hej!

 Ska börja skriva om min dag. här är min dag Onsdag 18/11-09.

Klev upp 6:30
åt frukost. Flinger med mjölk.
Kläde på mig. mjukis byxor och t-shirt med hovtröja.
Gick till bussen.
klev på och satt mig brevid Felicia(min kompis som bytt skola)
klev av vid min skola(Kjula Skola)
Gick till Josefin(min kompis) Det ringde in 08:00
vi jobba matte. gick ut på rast 09:30
kom in 10:00
sen jobbade vi tills 12:15 gick till maten. 12:30 gick ut på rast.
13:00 gick in hade bild.
14:00 slutade åkte buss hem.
Kolla på Tv.
Satt mig vid datorn.
åt mat.
och nu så sitter jag här vid datorn och skriver.

hej då :)
p.s Min katt ska hjälpa mig att skriva på bloggen. hon heter kiara/kijara. kan stava det på 2 sätt.

/lulis1 o kijara


Nytt uppdrag del 1

Hej!
Det ahr kommit ett nytt uppdrag i panfu. börja med att gå till biblotket och prata med Carl Caruso. Sen ska du gå till stranden(inte karibiska stranden). Du tar den kartan sen går du tillbaka till bibloteket och pratar med han. När kartan kommer upp och sen försviner den då pratar du med han sen måste du vänta 2 dagar :( men... man kommer ju endå göra klart det  :thumbup:

Hur man tar bilder direkt från skärmen.

Hej!
Pandatina undrade hur man tar bilder direkt från skärmen.
Man håller ner shift+PrtSc. Sen så är bilden tagen. Man kan lägga in den på paint. kolla på bilderna. Jag använder paint. kolla på bildne och du tänker använda paint. man tar bilden med pilen upp(shift) och sen trycker man ner PrtSc. Sen om man använder paint öppnar man paint, sen klickar man på " Redigera " sen klistra in som det visar på bilden. när det är mörk text då går det att klistra in. Då klickar du på klistra in sen så är bilden där. det funkar på microsft world. Hoppas du förstår :) annars får du skriva en kommentar igen.

/lulis1

Tack Sala(Linnea)

Hej!
Ni har nog sätt min header?
Det var Sala(linnea) www.panfulinnea.blogg.se Som fixa den! Hon la in den, det var riktigt snällt av dig!!!

/lulis1

Hur man får den svarta masken

Hej!
Hade tänkt visa er hur man får den där svarta masken många har.

1. Du börjar med att gå till Dojon och klicka på Sensei spelet. Då klickar du på mitten texten. Då kör du mot SenSei. Du måste ha det svarta bältet... annars vinner han... men han är ritkgit svår att vinna över xD.

2. Då får din mask och du kan gå in i den där dörren där ute.

Klart.

ps det är en pompom i diskohallen. Man få en lila peruk och en bakrund. Har inte bilderna men kolla på nippaf blogg. www.pandanippaf.blogg.se hon har bilderna.

yk88

Hej!
yk88 i panfu har också en pingvin... den heter Fly greenie. så här ser han ut.  :D


Träffade Pomis

Hej!
Jag träffade Pomis inne i panfu idag! Pomis blogg heter www.panfupandanpomis.blogg.se :)

Snygg igloo!!!

Hej!
Idag inne på c.p gick jag hem till sue30! kolla vad snygg igloo hon hade!!! Den är as snygg mot min... kolla hur den ser ut...Hihi... lite skillnad mellan dom... jag har ju inte membership :( så kanske därför :( :) xD :P Okej... kan nån säga vart man kan få tag på smileys??

pompom 14/11

Hej!
Idag finns det en pompom på rácebanan och stranden(inte karibiska stranden) :)

Är sjuk idag...

Hej!
Jag är sjuk idag... :( är snuvig och har ont i kroppen och ont i huvudet och magen :( bara jag inte har svininfluensan :( hoppas inte...


Ett hämligt rum! + ny pin

Hej!
Inne i teatern finns det en hämligt gång!
Men den stora stenen måste man flytta på hehe... så här ser rummet ut. skriv en kommentar om ni vill se hur man gör för att komma in... kolla bilden. har ringat in den nya pinen också. i skattkiskan. man måste vänta tills den öppnart sig har ringat in skattkiskan men den öppna sig aldrig men det är en stor flaska. kolla på apelsiners och min blogg där ahr vi bilden med en öppnen skatt kiska. Det som är inringat med gult är apelsiner. Jag har nog berättat det förut men hon heter finalina :) Skiskan öppna sig. så här ser det ut... men först så visar jag hur man kommer in hit.Nu visar jag hur man kommer in dit.  man väntar tills det börjar lysa om den stora stenen bakom vattenkanan. efter en stund flyttar den på sig och då är det ett hål i maken. man går ner där sen är man framme :) Har ni nått tips på ett bra spel? i c.p eller ett nytt online spel. jag har panfu, littlestpetshop, c.p, chobots. vet ni nått? skriv en kommentar hej då!

Vad häftigt!!!

hej!
Titta vad som hänt med teatern i c.p!!Den där shsyshan eller nu vad det är rör sig om man klcikar på knapparna som man gjorde i den förra teatern och kolla det nya maskerad kläderna! När jag får membership ska jag köpa... hmm... undra vad jag ska köpa?... nja... jag vet inte vad jag ska köpa... vet ni nått av dom? skriv en kommentar då! hmm.... hmm..... öhh... ehh... ska tänka... mendans det så kan jag berätta en liten historia om min dag idag. Fredag 13/11 "´Min lycko dag"

Idag är jag sjuk från skolan.
Vaknade, titta på tv, åt frukost, titta på tv, åkte med min syster och mamma till "Under bara hem" satt kvar i bilden. åkte sen till Godis land. köpte mycket godis. åkte hem. satt mig vid datorn. sen så skriver jag p min blogg och spelar c.p och lyssnar på musik. väntar på att mamma ska ta bort mitt gp på panfu... så... mer har vi inte gjort. och klockan är bara 14:48! det känns som om hon mycket mer... ska kolla på Idol kl 20:00
Det var min dag... nu ahr ajg kommit på vad jag ska köpa. Jag ska köpa... F-J-Ä-R-I-L-E-N. FJÄRILEN jag ska köpa fjärilen när jag får membership. det lovar jag att jag ska köpa. Titta, den första bilder gjorde jag på www.glitterfly.com   

Inne i c.p

Hej!
Nu/Idag är jag inne i club penguin.

Server: Blizzard.
Vart: Dojon.
Mitt namn: FlyOrange.
Tid: 14:09 tills jag måste logga ut.

Hoppas vi ses hej då!!!!


Fin bild...

Hej!
Idag är det är pompom vid idrottsplanen och djuraffären :) det är en sak i sakmaskinen. en tavla... det syns inte vad lulis1 säger. men det står " Är det där panfukungen? "  <-- klicka på bilden för att se den större.

Fin bild!

Hej!
Kolla vad fin bild jag gjort!
 jag har gjort den på www.glitterfly.com Jag kan via er hur man gör :) men senare... ni har väl kollat på min(lulis1) och apelsiner(min syster) blogg? isf gör det! www.pingvinvanner.blogg.se hej då!!!

Ni som ingte är ninjor

Hej!
Ni som inte är ninjor i c.p kan ju inte gå in i denna dörr.  Ni som vill att det ska vara en överasking kolla inte då på bilden här neranför. för då ser ni hur det ser utNi kanske undrar hur det ser ut där? Så här ser det ut! :)


HJÄLP!!!!

Hej!
I min skola har svininfluensan kommit till!! Hjälp!! jag vill inte dö av den :(

VÄRLDES STRÅKIGASTE INLÄGG!!

En clubpenguin film

ps jag testa om jag kunde lägga ut en film! :P

Jag är inne i club penguin

Hej!
Jag tänker logga in på c.p varje dag men om ni vill träffa mig så är ajg inne i:

Server:Fjord
Vart vi möts:Dojon(där inne)
Mitt namn är: FlyOrange
Jag har en röd puffles.
Hoppas vi träffas see you later! alligartor!

/FlyOrange


Nya klädkatalog fusk

Hej!
I förrgår kom det nya klädkatalog fusk på clubbpenguin. Klicka fram och bort den röda vikingar-hjälmen fyra gånger för att få den  blåa hjälmen.  Klicka på "WORK" för att hitta denna superhjälte-mask. Klicka på N:et på CLEARANCE för att hitta en svartfluga. OBS!!! detta kan bara dom med memberchip göra! :( Jag har inte det :( men hej då!

Bloggar jag läser

Hej!
Här är adresserna till bloggarna jag brukar läsa: www.pingvinolivia.blogg.se www.panfulinnea.blogg.se www.lomise.blogg.se www.pandanippaf.blogg.se www.panfubollo.blogg.se  sen brukar jag kolla ibland på dom här 2 www.panfupandanpomis.blogg.se www.panfulollo.blogg.se

/lulis1


Dansbandskampen!!

Hej!
Dansbandskampen har visst börjat.... fast jag vet när den gjorde det :P

Ny pin på c.p

Hej!
Det är en ny pin på c.p. Du får en släde

/FlyOrange

Min pingvin

Hej!
Gjorde en ny pingvin på c.p. den heter FlyOrange :) hoppas jag träffar er nån gång som har c.p

En ny blogg!

Hej!
Jag(lulis1) och spraky1999 har gjort en egen blogg tillsammans :) den heter www.panfuvanner.blogg.se
Den är ny så kanske inte så mycket i den :P

/lulis1 o sparky1999

Hej!

Hej!
Ni vet ju min förra blogg dinosaurys. tog bort den bara frö att texten vart konstig hela tiden... men jag kommer ju ha samma sak i denna blogg. det enda som ha endrats är blogg namnet :)

/lulis1

RSS 2.0
oncontextmenu="return false"