oncontextmenu="return false"

Idag

Hej! 
 Idag hade ja ett par lila byxor från Cubus. 149 kr.
en röd tröja från Lindex. 149 kr
Gråa strumbor från USA.

På fredag är ALLA lediga från skolan :thumbup: den är bra! Då ska vi åka upp till Härjedalen och åka slalom och jag ska åka Snowboard :) Sen ska vi leta påskägg på Lördagen. Lördag och Söndag åka Snowboard och Slalom.
fredag: Packa upp allt.
Måndag: Packa ihop allt och åka ner till Södermanland(hem)

Bor någon av er som läser uppe i Härjedalen? I sånna fall så kommer vi vara i Tänndalen och åka :)

Ha en bra vecka!!!! Så ja gkomme rinte skriva Fredag, Lördag, Söndag och Måndag. Men på Tisdag, skriver jag. På Fredag börjar Påsklovet! Vad ska ni göra på Påsklovet? Jag ska ju till Härjedalen :)



Eric Saade!

Hej!!!

Eric Saade har kommenterat min blogg! kolla! Här är svar: Ja, jag hejade på dig! Jag röstade till och med en gång :) Du har rätt, Anna var bra, men du var Bäst!



Min dag

Jag klev upp kl 6:30. sen tog jag frukost och klädde på mig, sen borsta jag tänderna, sen gick jah och och min syrra till bussen, då jag och min granne Albert bracka igenom isen! Vi vart dyngsura och fick gå åt till skolan! kl 8:00 hade vi Handstil. 9:00 hade vi Religion. 9:30 hade vi rast, där blev det fäktning med pinnar, Alice, jag och Benjamin, Fredrik, Jennifer och Albert, Kotte hade byggt en koja, då Anton K, Anton H, Viktor och Josef och förstörde kojan! Då gick Alice och jag ut på fotbollsplan , då såg vi átt de börja fäktas, sen vart det på riktigt! När vi kom in så sa Benjamin till Ewa(fröken) och Reneé(fröken). Då fick Alla som ajg skrek upp komma in till Dramasalen och prata igenom det. Sen var De som hade sönder kojan be om ursäkt medans vi som byggt den fick gå in och fortsätta med Religionen. Sen var det Lunch dags! Det vart Potatis med kött. Sen gick vi till kojan och byggde upp den. Sen hade vi Slöjd, jag blev klar med en stor stege till vår Guldhamster vi ska köpa, sen håller ja gpå emd en skol! Sen följde Alice med mig hem, då gick hon genom isen och hon blev dyngsur om benen. När vi kom in så fick vi Pannkakor av mamma. Sen gick vi ut och Hade snöbolls krig med Josef och Albert, blev dyngsur! Sen gick vi til Olle och fick kakor. Sen gick vi hem och kollade på Ghost Whisperer. Sen ritade vi påsk teckningar sen satt vi vid datorn, sen åkte hon hem! då skrev jag detta!

Ha det gott!

Hej Alla!

Hej!

Nu regnar det här. Tråkigt och Liiite bra. Hade snöbollskrig med granen och hans kompis han hade med, men glömde sätta på kig termobyxor :P blev dyngsur! Min syrra och min vän vart också blöta! Så väldigt blött ute. Sen hade vi spelat in Ghost Whisperer. Då kollade jag och Alice(min vän) på det :) Kolla gärna på www.moahelenaa.blogg.se och www.fjortizzida.blogg.se :)


Bio

Hej!


Igår var jag o min syrra Själva och kollade på Alvin and the Chipmunks 2. Jag ger Faktiskt för den:) men nu snöar det för fullt! först smällter Nästan all snö bort, sen komemr det massor mer snö:) kul ... skulle jätte gärna vilja ha fler kommentarer! Snälla!

 

 


sanning

Sanning nr 1: du kan inte lägga upp ditt ben så det nudar andsiktet

Sanning nr 2: nu kommer du testa det!

Sanning nr 3: Du enser Att du Når det, nu Känner du dig Knapp för du gick på det.

Sanning nr 4: du kopierar snart Detta och läggee Ut på din blogg / hemsida

Sanning nr 5: Nu har du ett leende

Sanning nr 6: Nu har du ett konstigt leende och Visar Detta för Någon annan i närheten

Sanning nr 7: Nu ler du fånigare

Vill du se en annan? Kolla på www.ellofant.blogg.se


Pokopets

Hej!

Max och Ella tror pokopetsen komemr se ut såhär: Jag var tvungen att skriva dit www.tigerz.blogg.se bara för att jag vill inte att man ska kopiera men det finns flera stycken som kopierat mina bilder. Jag säger INTE vilka det är! men såhär tror jag de ser ut: Det är två olika :) det blåa runda saken  ska vara fluffig :P


Anna

Hej!

Det var Anna som vann melodifestivalen :( jag tyckte Eric Saade skulle vinna! men hoppas hon lyckas bra i ESC! :)  ville bara säga det :)

p.s om ni ser att mina smileysar inte funkar så är det något fel(ska fixa det inom kort)

(ska fixa en ny) (tror jag)

3 underbara stiler!

Hej!



Här kommer 3 st underbara stiler! sen tog jag en bild när jag var  inne...

 


Guldpanda dag!

Hej!

Det är Guldpanda och Leveldag! jag förkortar det till GL om det är Okej för er?

Voffi vill säga en sak
Voffi: Ha dert bra! Bibombimat!


Tipsar Tigerz

Nu ska jag tipsa om en blogg www.talinapanda.bloggplatsen.se

P.s Kolla gärna på Bibombis blogg som ajg kommer skriva på med Voffi!
p.s Kolla också på Voffis vän Muffin Pimbolis blogg. www.pimboliboli.blogg.se


Nya kläder och Möbler

Nya möbler och kläder. :) :) jag gillade tjejns tröja...

P.s Jag ska börja skriva på en annan blogg... www.bibombi.blogg.se det är bar akomma ihåg bib om bi.
NI vet den där Voffi Bibombi kommer skriva med mig på Bibombi bloggen :)


ny skrivare!

Hej!


Det kommer en ny skrivare hit till Tigerz. Hans namn är Voffi Bibombi. Han kommer snart hit till bloggen! han är en hund, han har öronmuffar och halsduk. Såhär ser han ut.  han tycker det ska bli spännande!


ingen header :(

Hej!

Tyvärr kommer jag inte ha någon header för jag får inte in dem. men såhär ser den ut:


veckans artirster

Hej!
Jag ska börja med veckans artist, fast det ska vara två artister. här är veckans!  Molly Sandén!!!

och...  Eric Saade!!!
De är bra på att sjunga :)





nytt litet uppdrag

Gå till stranden och prata med pandan som står där borta. Då ska du hämta ett rött äpple, som finns i stallet.
sen går du tillbaka till stranden och pratar med han, sen ska du gå någonstans sen tillbaka sen prata emd han och sen kasta en flaska på det lilla bambuhuset sen kan du gå in dit, det är ett sjukhus där.

vinter, sommar

Hej!

OM detta finns med på min header(om jag får fram headern)  så är har jag headrn sommar. denna vinter:


panfu blogginlägg

Hej! Det var läääänge sen jag hade ett panfu blogginlägg, men här kommer det:

Max frågar om råd

March 7th, 2010

Hallå kära pandakompisar,

idag skriver jag till er ensam, Ella ligger fortfarande och sover. Hon och Penny var på vulkanen igår för att titta på stjärnor. De båda satt där tills långt in på natten för att titta på stjärnor och stjärnfall. Det verkar som att Ella blev lite förkyld av att sitta uppe så utomhus, det var ju rätt så kallt i natt. Hon sa att hon tänkt ut två önskningar i förväg innan hon såg stjärnfallen. Och nyfiken som jag är ville jag ju förstås veta vad hon önskade sig, men hon ville inte berätta. Men hon såg mycket generad ut när jag frågade. Nu klurar jag en himla massa på vad tusan det kan vara som hon önskade sig. Men jag kan inte komma på det! Vad tror ni? Har ni några idéer?

Egentligen är det bra att Ella inte är här just nu, för jag ville skriva till er ensam och fråga er om råd. Jag har nämligen råkat ut för något mycket märkligt: för två dagar sedan var Ella och jag i sjukhuset igen. Det är förresten inte riktigt lika läskigt där i dagsljus. Vi såg oss omkring och prövade några maskiner där. När Ella var i röntgenmaskinen testade jag en annan maskin. Det var superspännande! Det var en bildskärm där man kunde se en grön linje som lixom hoppade till varje gång mitt hjärta slog. Och så pep det till också. Jag hämtade Ella för att visa den. Och helt plötsligt så började den gröna linjen hoppa fortare och maskinen pep allt snabbare! Kan ni förklara det? Är jag sjuk?? Snälla hjälp! Jag vill inte berätta för Ella att mitt hjärta slog långsammare innan hon kom, då kanske hon tror jag är sjuk och blir ledsen… Nåja, nu ska jag sluta skriva och fixa lite té till henne.

Ha det så bra, och håll höjd!
Max


RSS 2.0
oncontextmenu="return false"