oncontextmenu="return false"

en fråga

Hej!

Kovo har en fråga här


Svar: den har jag fått från denna sida: http://www.iconspedia.com/ Där finns det lite olika :) för att lägga in en sådan väljer du ut en(om du kanske har en fin bild, ta den om du vill) ladda upp den i en rätt så liten storlek men ändå så man ser vad det är :) Kopiera adressen och gå till design och sedan kodmallar. leta rätt på  

<div class=”subside”>
<a href=”index.rss” title=”RSS”><img src=”http://static.blogg.se/img/rss.gif” border=”0″ alt=”RSS 2.0″ /></a>

Mellan de här "" där det står http://static.blogg.se/img/rss.gif <-- klicka inte på länken!!! isället för den så lägger du in din adressen som du kopierade när du laddat upp bilden :) gör sedan detta i alla dina kodmallar du hittar i rullgardinen(uppe i hörnet kan du ändra!) men inte på Feed :) alltså den näst sista uppefrån :)


Hoppas det hjälpte kovo!

Om du bara typ vill ha en vanlig kan du ta en av de här: <-- kopiera och lägg in på ett rit program(t.ex paint) skär sedan ut den du vill ha och kopiera till ett annat paint och spara. skär sedan ut den du vill ha och klistra in på ett annat paint Ctrl + C och för att kopiera Ctrl + V. Spara sedan och ladda upp som vanlig och gör det jag visade :)


HOPPAS NI LYCKAS!


/lulis1

p.s ska jag ha  eller  kommentera :)


Kommentarer

Tack för du kommenterar! Men jag vill inte ha dumma eller elaka kommentarer! de tas bort direkt!:

Namn:
Kom ihåg mitt namn härbr />
E-postadress: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
oncontextmenu="return false"