oncontextmenu="return false"

Svar till Emelie

 Hej!

Just nu så hade jag tänk att svara emilie

det går inte att klistra in den då man har gjort allt det där, det står typ bara att filen är ogiltig hur ska jag göra då?:(

Har du klistrat in den i kodmallen? glömde tyvärr skriva det.... aja. Kan tyvärr inte ta bilder, sitter vid fam. data :( Men ska försöka förklara det igen fast med text.

Du går in på Puricute. Sedan trycker du på Make a Puricute. Då trycker du på browse och tar fram bilden. Sedan kan du lägga på vad du vill. MEn om du kanske inte vill ha något från puricute så går du inte in på puricute. När du klar med in bild så tryck på PrtSc SysRq. Klistra in på ett bildprogram. Spara sedan bilden.



Vill du ha glitter på den:
Du har sparat din bild, gå in på
Glitterfly eller Glitterfy och ladda upp bilden.

Om du valt Glitterfly: tryck på de glitter du vill ah och se på exemplet där nere. När du är nöjd så tryck på Save & download KOPIERA DÅ DEN ÖVERSTA TEXTEN.

Gå sedan in i din kodmall och klistra in den där du vill ha den.

MEN ETT PROBLEM. DU HAR VISST INTE BLOGG.SE. HDå vet jag tyvärr inte hur man gör....

Om du valt glitterfy:  Klicka på Glitterfy photos. TA sedan fram din bild. Klicka sedan på det som du vill ha. här ser du INTE hur det ser ut på bilden. Klicka sedan på Generator glitter grapic. Då ser du bilden i nytt fönster. Och här kopierar du den ÖVERSTA texten och klistrar in någonstans i din kodmall.



Om du nu inte hade purcute så laddar du upp bildn direkt på glitterfly elr glitterfy om du abra vill ha glitter på den(elr sånt)

Hoppas du förstog bättre(fast du inte har blogg esse. )

/lulis1

p.s förlåt för det vart lite bloggande, läxor, skola och att leka i snön och att va med kompisar :D

Kommentarer

Tack för du kommenterar! Men jag vill inte ha dumma eller elaka kommentarer! de tas bort direkt!:

Namn:
Kom ihåg mitt namn härbr />
E-postadress: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
oncontextmenu="return false"